Speltvoeding.nl

Uw mandje is momenteel leeg.

Dinkel-Habermus ( 1 kg )
Dinkel-Habermus ( 1 kg )

0 stars  (0) Artikel nr.:10701 Leverbaar binnen 5 dagen
Soort als Brinta. Geeft kracht om de dag mee te beginnen. Zeer geschikt als sportvoeding. Zeker voor duursporters!...€2,95 INCL. BTW


Dinkel-Habermus ( 1 kg )

Dinkel-Habermus ( 1 kg )
Artikel nr.:10701 Merk: Stadmuehle-Geisingen

Soort als Brinta. Geeft kracht om de dag mee te beginnen. Zeer geschikt als sportvoeding. Zeker voor duursporters!


Onze service

14 dagen op zicht
Alle artikelen die je koopt op Speltvoeding.nl hebben een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn kun je Dinkel-Habermus ( 1 kg ) bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Bevalt de aanschaf van Dinkel-Habermus ( 1 kg ) je niet? Dan kan je binnen 14 dagen het artikel terugsturen om te ruilen of om je geld terug te krijgen.

Geen verzendkosten vanaf 75 Euro
De Dinkel-Habermus ( 1 kg ) wordt gratis verzonden bij een minimale besteding van 75 Euro. Je betaalt bij Speltvoeding.nl dus geen verzendkosten voor het bezorgen van je bestelling wanneer je voor meer dan 75 Euro aanschaft. Dit geldt voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Bij besteding onder de 75 Euro geldt voor bestellingen onder de 20 kg een verzendtarief van 5.95 Euro voor afleveradressen in Nederland en 10,95 Euro voor afleveradressen in Belgie.

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.

Zijn de specificaties van Dinkel-Habermus ( 1 kg ) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Dinkel-Habermus ( 1 kg ) van Stadmuehle-Geisingen voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen over Dinkel-Habermus ( 1 kg ).

Stel een vraag over dit product


Dit zou je ook kunnen bevallen

Speltmeel 630 (5kg)

€12,55